Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Toimitus

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin.

Toimitusaika normaalisti omalta varastolta 3-5 työpäivää.

Lähetysten jakajana toimii Posti. Pienemmät paketit toimitetaan suoraan asiakkaan postilaatikkoon. Postilaatikkoon toimitettavan paketin paksuus on max. 3cm. Valittua toimitustapaa ei voida taata, vaan toimittajalla on aina oikeus toimittaa tuote esim. vaihtoehtoiseen noutopisteeseen jos valittu noutopiste on täynnä tai valittu noutotapa ei ole mahdollinen esim. fyysisen esteen vuoksi. Useampia tuotteita sisältävät tilaukset saatetaan joissakin tapauksissa lähettää useammassa paketissa. Fysiopuoti.fi ei vastaa kolmansien osapuolien aiheuttamista toimitushäiriöistä tai viivästyksistä (esim. posti, tavarankuljettajien kuten Finnairin tai SAS:n lakko tms.)

 

Vaihto- ja palautusoikeus
Kaikilla Fysiopuoti.fi tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus alkaen tuotteen vastaanottopäivästä. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön, ehjä, pakkauksen sekä tuotteen on oltava myyntikuntoisia ja mukana on toimitettava sama sisältö alkuperäispakkauksessa. Fysiopuoti.fi:n tuotteet ovat terveystuotteita, joten käytetylle tuotteelle emme voi antaa palautusoikeutta. Tuotteeseen saa tutustua kotona samalla tavalla kuin myymälässämmekin. Huomaathan että avattu pakkaus on ostopäätös.

Jos tuote on viallinen, niin silloin luonnollisesti joko palautamme rahat 100%:sti tai lähetämme uuden tuotteen ilman ylimääräisiä kuluja.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota meihin ensiksi yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@fysiopuoti.fi. Saat vastauksena palautusohjeet ja halutessasi palautuskoodin. Liitä palautuspyyntösähköpostiisi mukaan seuraavat tiedot:

  1. nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
  2. tilausnumero tai kopio saamastasi tilausvahvistuksesta

Paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista veloitetaan 12,90€ (pienet paketit) tai 18,90€ (suuret ja painavat paketit, kuten hieromalaitteet, kylmäaltaat) käsittelykuluja. Tässä tapauksessa asiakkaalle palautetaan tilauksen summa vähennettynä edellä mainitulla kululla. Jos tilauksen maksutavaksi oli valittu lasku, hyvitetään laskun summasta käsittelykulun yli menevä osa, ja käsittelykulu jää laskulle.

Palautukset tulee suorittaa ilmoittamalla meille siitä etukäteen ja antamillamme ohjeilla tai antamallamme palautuskoodilla. Palautuskoodin käytöstä varataan oikeus veloittaa 12,40€ maksu. Jos tilauksen palautuksesta aiheutuu kaupalle kustannuksia (esim. palautus käyttäen postiennakkoa, väärää palautustunnusta tms.), veloitetaan nämä kustannukset asiakkaalta. Tässä tapauksessa asiakkaalle palautetaan tilauksen summa vähennettynä edellä mainitulla kustannuksella. Jos tilauksen maksutavaksi oli valittu lasku, hyvitetään laskun summasta kustannuksen yli menevä osa, ja kustannus jää laskulle.

Palautukset joista olemme saaneet ennakkoilmoituksen käsitellään 14 vuorokauden kuluessa niiden saapumisesta.

Heräsikö sinulle kysymyksiä tuotteisiin tai toimitukseen liittyen? Olemme täällä apunasi. 

Helpoiten saat meidät kiinni sähköpostitse osoitteesta: asiakaspalvelu@fysiopuoti.fi

Vastaamme kaikkiin viesteihin pääsääntöisesti seuraavan arkipäivän aikana.