Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Ryhtiliivi käyttöohje

Ryhtiliivin käyttöohje

Ryhtiliivi toimitetaan yleensä tarrat valmiiksi pujotettuina ja kiinnitettyinä ja mukana toimitetaan kaksi toisiinsa kiinnitettyä jatkopalaa joilla liivin olkaimia voi tarvittaessa pidentää.

Ryhtiliivi säädetään pujottamalla olkaimet niille tarkoitetuista pidikkeistä ja sitten kiinnittämällä aluksi olkaimen tarranauha olkaimen uloimpaan kohtaan. Toista toimenpide toiselle puolelle.

Sen jälkeen ryhtiliivi näyttää tältä (kuvassa näkyy myös irralliset jatkopalat):

Nyt pue ryhtiliivi päällesi kuin pukisit repun:

Tartu sitten olkaimista tarrakiinnityksen kohdalta, irroita ne ja kiristä itsellesi sopiviksi kiinnittämällä ne etupuolelle sopivalle kireydelle:

Nyt asettele ryhtiliivi mukavasti. Olet valmis :)

Jos ryhtiliivi painaa kainaloista, on se yleensä hivenen väärässä kohdassa. Kokeile erilaisia asetuksia säätämällä tarrojen paikkaa sekä kokeilemalla asettaa olkaimet hivenen eri kohtiin olkapäille, joko lähemmäs kaulaa tai ulommas kohti olkapäitä. Sopiva kohta on hyvin yksilöllinen asia.

Liivin takana olevalla tarrakiinnityksellä voit säätää olkaimien "korkeutta" asettamalla tarrakiinnityksen ylemmäs tai alemmas:


Suosittelemme käyttämään ryhdinkorjaajaa aluksi 10-20 minuuttia kerrallaan jotta lihaksesi ehtivät tottua uuteen asentoonsa. Lisää käyttöaikaa päivittäin vähän kerrallaan.

Ennen tuotteen käyttöä varmista aina lääkäriltäsi tai fysioterapeutiltasi tuotteen soveltuvuus itsellesi. Kysy lääkäriltäsi tai fysioterapeutiltasi, tuleeko sinun noudattaa joitakin varotoimia tai suosituksia.