Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Parempi ryhti helposti ryhtiliivillä

Paranna ryhtiäsi helposti ryhtiliivillä.

Hyvä ryhti on olennaista olkapäiden, hartioiden ja yläselän terveydelle. Oikeanlainen ryhti auttaa vähentämään selkä- ja niskakipuja, sillä hyvässä ryhdissä kehon paino jakautuu oikein selän rakenteille. Lisäksi oikeanlainen ryhti saa meidät näyttämään pidemmiltä, itsevarmemmilta, terveemmiltä ja vetreämmiltä. Siksi oikeanlaisen ryhdin saavuttamiseen kannattaa panostaa.

Hyvä ryhti on tärkeää myös energisen olon ja jaksamisen kannalta niin työssä kuin vapaa-ajalla. Ryhdinkorjaaja soveltuu loistavasti henkilöille jotka viettävät paljon aikaa yksipuolisissa työasennoissa, kuten esimerkiksi toimistotyöläisille. Ryhdinkorjaajaa voi käyttää myös urheillessa, ja se onkin auttanut monia saavuttamaan oikeanlaisen, ryhdikkään asennon esimerkiksi kuntosalilla ja lenkkipolulla.

☑️PAREMPI RYHTI – Ryhtiliivi auttaa lihaksiasi ja hartioitasi löytämään oikean, luonnollisen ryhdikkään asennon.

☑️VÄHEMMÄN SELKÄKIPUJA  Huono ryhti on omiaan aiheuttamaan jumeja ja kipuja selässä, hartioissa ja niskassa, ja voi hoitamattomana aiheuttaa pysyviä virheasentoja. Ryhdinkorjaajamme korjaa ja ennaltaehkäisee näitä oireita.

☑️MIELLYTTÄVÄ KÄYTTÄÄ – Fysiopuodin tuotteet on suunniteltu miellyttäviksi käyttää. Mukavat, pehmustetut remmit tuntuvat miellyttäviltä eivätkä aiheuta painaumia ihoon.

☑️HUOMAAMATON  Voit käyttää ryhdinkorjaajaa myös päällysvaatteiden alla.

☑️MIEHILLE JA NAISILLE  Ryhtiliivi soveltuu kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tarkista itsellesi sopiva koko taulukosta.

☑️SOPII PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN  Voit käyttää ryhdinkorjaajaa töissä tietokoneella, kotona katsoessasi televisiota, lenkillä, salilla tai missä vain.

 

 

Tutustu tarkemmin osoitteessa www.fysiopuoti.fi/products/ryhtiliivi

Fysiopuoti.fi – Parempaan oloon