Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Miten valita hyvä polvituki

Polvituki on tärkeä apuväline henkilöille jotka haluavat suojata polviaan tai helpottaa kipua. Olitpa sitten aktiivinen urheilija tai kärsit nivelrikosta, oikeanlaisen polvituen valinta voi parantaa elämänlaatuasi huomattavasti. Tässä artikkelissa kerromme, mitä polvituen käyttäjän kannattaa ottaa huomioon valitessasi polvitukea ja miksi FX-Fysion polvituki on erinomainen valinta.

Mitä ottaa huomioon polvitukea valitessa?

Kun etsit sopivaa polvitukea, on tärkeää miettiä mihin tarkoitukseen tarvitset tukea. 

Tuen tarkoitus: Urheilukäytössä polvituki joutuu kovaan rasitukseen, joten sen tulee olla kestävä ja tukeva. Urheilijat tarvitsevat usein erilaisia ominaisuuksia kuin esimerkiksi nivelrikosta kärsivät. Nivelrikossa tärkeämpää on tukea polvea niin, että liikkuminen helpottuu ja kipu vähenee. Polven kuluma aiheuttaa omanlaisensa tarpeen tuelle. Lisäksi käyttöaikoja tulee miettiä: polvituki jota käytetään koko päivä on erilainen kuin tuki jota käytetään lyhytaikaisessa suorituksessa.

Tuen koko ja istuvuus: Oikean kokoinen polvituki istuu hyvin ja pysyy paikallaan liikkuessa. Liian löysä tai tiukka tuki ei tarjoa optimaalista apua. Mittaa polvesi ympärysmitta ja tarkista valmistajan kokotaulukko, jotta löydät itsellesi sopivan koon.

Materiaalin laatu ja mukavuus: Hyvä polvituki on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka hengittävät ja tuntuvat mukavalta ihoa vasten. Esimerkiksi neopreeni ja elastaani ovat yleisesti käytettyjä materiaaleja, jotka tarjoavat hyvän joustavuuden ja kestävyyden.

Polvituki urheiluun - ominaisuudet?

Urheilijat tarvitsevat polvitukea, joka on sekä tukeva että joustava. Tuen on kestettävä kovaa käyttöä ja tarjottava riittävästi liikkuvuutta.

Tukevuus ja joustavuus: Polvituen tulee tarjota riittävä tuki ilman, että se rajoittaa liikkumista liikaa. Joustavat materiaalit ja rakenteet auttavat tässä. Moni urheilija on huomannut, että FX-Fysion polvituki tarjoaa erinomaisen tasapainon tuen ja liikkuvuuden välillä.

Hengittävyys ja hikoilun hallinta: Urheillessa polvituki saattaa hikoilla, joten hengittävät materiaalit ja hyvä ilmanvaihto ovat tärkeitä. FX-Fysion polvituki on suunniteltu hengittämään tehokkaasti, mikä vähentää hikoilua ja parantaa käyttömukavuutta.

Lisäremmit: Polvituessa olevat lisäremmit auttavat säätämään tukea juuri sopivaksi, jolloin tuki pysyy paremmin paikallaan ja tuntuu miellyttävämmältä. Remmien ansiosta tukea voi säätää eri tilanteisiin ja aktiviteetteihin sopivaksi, jolloin polvituki saadaan sopimaan käytännössä kaikkien tarpeisiin.

Polvituki nivelrikkoon - ominaisuudet?

Nivelrikosta kärsiville oikeanlainen polvituki voi tuoda huomattavaa helpotusta päivittäiseen elämään. Tukien keveys ja pehmeys ovat avainasemassa.

Tuen keveys ja pehmeys: Kevyet ja pehmeät polvituet ovat mukavia käyttää pitkiäkin aikoja, eivätkä ne aiheuta lisäkuormitusta polville. FX-Fysion polvituki on erityisen kevyt ja miellyttävä käyttää, minkä ansiosta sitä voi pitää koko päivän.

Lisätuki polvilumpion alle: Polvilumpion alle sijoitettu lisätuki voi auttaa jakamaan painoa ja vähentämään nivelrikon aiheuttamaa kipua. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen nivelrikosta kärsiville, sillä se helpottaa kävelyä ja muita arkisia toimintoja.

Kivun lievitys: Oikein valittu polvituki voi vähentää nivelrikon aiheuttamaa kipua ja parantaa liikkuvuutta. Useat asiakkaamme ovat kertoneet, että heidän kipunsa on vähentynyt huomattavasti polvituen ansiosta.

FX-Fysio polvituki

FX-Fysion polvituki on suunniteltu erityisesti vastaamaan sekä urheilijoiden että polvivaivoista kärsivien tarpeita. Tuki on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka hengittävät ja ovat miellyttäviä ihoa vasten.

Lisäremmit ja etupuolen tuki: Polvituessa olevat lisäremmit mahdollistavat tuen tarkemman säätämisen ja takaavat paremman istuvuuden. Etupuolelle polvilumpion alle sijoitettu lisätuki auttaa jakamaan painoa ja vähentämään kipua sekä suojaa polvea iskuilta. Monet asiakkaat ovat kiittäneet tätä ominaisuutta sen tuoman lisämukavuuden ja tuen vuoksi.

Käyttäjäkokemukset: Useat käyttäjät ovat kertoneet, kuinka FX-Fysion polvituki on auttanut heitä urheilusuorituksissa ja arjen liikkumisessa nivelrikosta huolimatta. Esimerkiksi Maria, 55, kertoo: "Polvituki on ollut korvaamaton apu arjessani. Nivelrikon aiheuttama kipu on vähentynyt huomattavasti ja pystyn kävelemään pidempiäkin matkoja ilman kipuja." Myös urheilija Jari, 32, kehuu: "Tuki antaa erinomaisen tuen treeneissä ja pelien aikana, enkä enää kärsi polvivaivoista yhtä usein."
Kun valitset polvitukea, ota huomioon sen tarkoitus, koko ja istuvuus sekä materiaalin laatu. FX-Fysion polvituki on todella hyvä polvituki urheiluun, joka tarjoaa tukea niin urheilijoille kuin erilaisista polvivaivoista kärsiville. Tehokkaan kompressionsa ansiosta se on myös todella hyvä polvituki nivelrikkoon. Tutustu tuotteeseemme alla olevasta linkistä ja testaa olisiko se sinulle oikea ratkaisu.

 

Linkki tuotteeseen:
Polvituki

 

Edellinen artikkeli:
Ergonominen tyyny