Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Kotitreeni helposti: Punnerruslauta jumppakuminauhoilla

Esittelyssä valikoimamme uutuus, punnerruslauta kuminauhoilla, joka yhdistää perinteisen punnerruslaudan monipuolisuuden kahvoihin ja jumppakuminauhoihin. Tämä kompakti, mutta tehokas väline vie harjoittelusi uudelle tasolle, tarjoten monipuolisia harjoitusmahdollisuuksia pienessä tilassa.

1. Monipuolisuus ja tehokkuus: Punnerruslaudan ainutlaatuinen suunnittelu mahdollistaa laajan valikoiman liikkeitä, jotka kohdistuvat eri lihasryhmiin. Kahvojen ja jumppakuminauhojen yhdistelmä tarjoaa vastusta, joka tehostaa harjoittelua ja auttaa saavuttamaan tuloksia nopeammin. Esimerkiksi, voit tehdä perinteisiä punnerruksia, rintalihasvenytyksiä ja olkapääharjoituksia, säädellen vastusta kuminauhojen avulla.

2. Ergonominen suunnittelu: Ergonomisesti muotoillut kahvat vähentävät ranteiden rasitusta ja parantavat otteen mukavuutta. Tämä tekee harjoittelusta turvallisempaa ja vähentää loukkaantumisriskiä, erityisesti pitkäaikaisessa käytössä. Voit kokeilla esimerkiksi kiertoliikkeitä ja sivuttaispunnerruksia, jotka hyödyntävät kahvojen ergonomiaa.

3. Helppo säilyttää: Kompakti koko ja kevyt rakenne tekevät laudasta ihanteellisen niin kotikäyttöön kuin matkalle mukaan otettavaksi. Ei enää tekosyitä jättää treeniä väliin, kun voit ottaa treenivälineesi mukaan minne tahansa. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan esimerkiksi hotellihuoneessa tehtäville aamutreenille tai pikaisille lihaskuntoharjoituksille puistossa.

4. Sopii kaikille kuntoilutasoille Olitpa aloittelija tai kokenut kuntoilija, tämä punnerruslauta on suunniteltu kaikille. Jumppakuminauhojen vastuksen säätely mahdollistaa harjoittelun tehostamisen tai keventämisen tarpeen mukaan. Aloittelijat voivat aloittaa kevyemmillä kuminauhoilla ja edetä vahvempiin, kun kunto kasvaa.

5. Edullinen ja kestävä Investointi tähän punnerruslautaan on kustannustehokas tapa monipuolistaa kotitreeniäsi. Kestävä rakenne takaa, että saat laitteesta iloa pitkäksi aikaa, tehden siitä arvokkaan lisän treenivälinevalikoimaasi.

 

Älä anna rajoitetun tilan tai välineiden rajoittaa treeniäsi. Päivitä kotitreenisi tänään tällä monipuolisella punnerruslaudalla. Tutustu tuotteeseen tarkemmin – aloita matkasi kohti tehokkaampaa ja monipuolisempaa kotitreeniä jo tänään!

Tuotteeseen pääset tästä linkistä: fysiopuoti.fi/products/punnerruslauta