Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Emännänkyhmy: Yksinkertaiset kotihoitovinkit sen lievittämiseen

Emännänkyhmy, tuo niskan alueelle kertyvä kova kyhmy, voi olla monille paitsi kosmeettinen myös fyysinen vaiva. Se voi aiheuttaa niska- ja hartiakipuja, päänsärkyä ja jopa rajoittaa liikkuvuutta. Mutta mikä tämän epätoivotun kyhmyn aiheuttaa, ja vielä tärkeämpää, miten siitä pääsee eroon?

Mikä on emännänkyhmy?

Emännänkyhmy, lääketieteelliseltä nimeltään lipooma, on usein rasvakudoksen kertymästä johtuva kyhmy, joka esiintyy tyypillisesti niskan yläosassa. Sen kehittymiseen vaikuttavat monet tekijät, kuten genetiikka, ylipaino ja istumaton elämäntapa. Myös pitkäaikainen huono ryhti voi edistää emännänkyhmyn muodostumista.

Kotihoitokeinot

Vaikka emännänkyhmy voi vaikuttaa itsepintaiselta, on olemassa useita kotihoitokeinoja, jotka voivat auttaa vähentämään sen kokoa ja lievittämään siihen liittyviä oireita. Nämä keinot käsittävät ergonomian parantamisen, tasapainoisen ruokavalion, säännöllisen kevyen liikunnan ja erityisesti niskan ja hartioiden alueen venyttelyn.

Hoida emännänkyhmy pois niskakaaren avulla

Yksi tehokkaimmista tavoista hoitaa emännänkyhmyä kotona on käyttää niskakaarta. Niskakaari on suunniteltu erityisesti tukemaan niskan luonnollista kaarta ja auttamaan lievittämään jännitystä niskan ja hartioiden alueella. Sen säännöllinen käyttö voi auttaa parantamaan ryhtiä ja vähentämään rasvakertymiä, jotka muodostavat emännänkyhmyn.

Kuinka niskakaarta käytetään?

Niskakaari on helppokäyttöinen ja sopii kaikenikäisille käyttäjille. Aseta niskakaari vain tasaiselle alustalle ja makaa sen päällä niin, että niskan kaari asettuu mukavasti kaaren päälle. Aluksi suositellaan lyhyitä, noin 5-10 minuutin pituisia harjoituksia, joiden kestoa voi vähitellen lisätä omien tuntemusten mukaan.

Yhteenveto

Emännänkyhmyn hoitaminen ei vaadi kalliita toimenpiteitä tai lääkkeitä. Kotona toteutettavilla toimenpiteillä, kuten niskakaaren säännöllisellä käytöllä, voi olla merkittävä vaikutus. Niskakaari ei ainoastaan auta lievittämään emännänkyhmyn aiheuttamaa epämukavuutta, vaan se myös edistää terveellisempää ryhtiä ja voi estää vastaavien ongelmien syntymisen tulevaisuudessa.

Linkki tuotteeseen:
Emännänkyhmy pois niskakaaren avulla

Edellinen artikkeli:
Niskakyhmy ja niskakaari